fbpx

Lær å Seile før sesongen starter! Utsolgt!

Styrefart arrangerer seilkurs på Gran Canaria i februar!

Ukeskurs uke 8 (17.-23. februar 2019) fra Las Palmas i en Sun Odyssey 45 DS
K

Lær å seile!

Da kan vi melde om at dette kurset nå er utsolgt! Men fortvil ikke! Vi setter opp flere kurs! Send oss en melding og registrer deg på venteliste for neste kurs! Så sier vi fra når neste kurs blir satt opp!

Dette er et seilkurs for begynnere som tar sikte på å gi nok trygghet, ferdigheter og kompetanse til å håndtere en større seilbåt på egenhånd.

Vi går gjennom nødvendig teori samt praktiske ferdigheter som grunnleggende båthåndtering, seiltrim, oppankring og tillegging, i tillegg til navigasjon og sikkerhet.

Kurset kan derfor også være nyttig både for nybegynnere og de som vil kvalifisere seg til praktisk prøve for ICC (internasjonale båtførerbevis). ICC er et vanlig krav dersom en ønsker å leie båter i utlandet.

Kursdeltakere vil få muligheten til å avlegge eksamen i ICC på kursets siste dag. Eksamensavgift er normalt kr. 2900,-, men deltakere på våre kurs innrømmes 20% rabatt.

Kurset er personlig, og individuelt tilpasset den enkelte kursdeltaker. Evt. medseilere som ikke skal ha kurs kan delta med 15% avslag på kursprisen.

Daglig kursperiode er normalt under seilasen fra frokost til over lunsj. Det blir dessuten øvelser om ettermiddagen enkelte dager for å sikre maksimalt kursutbytte. Værforhold og innspill fra deltakerne kan endre kursplanen når det anses hensiktsmessig for utbyttet. Tiden etter dette går gjerne med til veiledet selvstudium og rekreasjon. Værforhold og innspill fra deltakerne kan endre kursplanen når det anses hensiktsmessig.

I kursavgiften inngår overnatting i båten, sengetøy og håndklær, samt moderat forbruk av diesel og vann. Mannskapet spleiser ellers på matinnkjøp og havneavgifter.

NB! Deltakerne må selv ta seg fram og tilbake til Las Palmas, Gran Canaria. Vi er kun kursarrangør, og altså ikke reisearrangør!

Målgruppe:

Alle som ønsker å lære å seile og å håndtere en større seilbåt kombinert med en herlig uke rundt Gran Canaria! Kurset passer like godt for begynnere som for skippere som trenger internasjonalt sertifikat.

Pris kursdeltaker: NOK 6 900,-/uke. Max antall plasser: 5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: