fbpx

Damer! Ta seilbåten!

Jenter! Nå er det dette kurset også utsolgt! Ikke fortvil! Vi skal sette opp flere kurs! Følg med!

Damer! Nå kan vi tilby seilkurs! Bare for jenter i alle aldre! La gubben hoppe i land mens du står ved roret! Lørdag 6. og søndag 7. apeil kaster vi loss! Kurset starter kl 09.00 på lørdag og du er ferdig ca kl 21.00 på søndagen. Velkommen til kurs!

Per Arne i Styrefart har en flott seilbåt S/Y Eskalope på 45 fot!

Nå har du sjansen til å lære å seile helt etter ditt nivå! Kurset er for nybegynnere og de med litt erfaring. Kurset skal gi en grunnleggende kunnskap om seilignslik at du kan ta båten ut på egenhånd. Dere skal legge til og gå fra kai! Kurset

Det er to lange dager ombord. Vi begynner klokka 09.00 på lørdag og regner med å legge til kai ca kl 22.00. På søndag starter vi kl 10.00 og legger til kai i Fredrikstad ca kl 21.00. Vi garanterer to meget innholdsrike og lærerike dager ombord med en meget dyktig og erfaren instruktør! Dette blir et kurs for jenter etter modell fra Solbris sine kurs for damer!

Benetau First 42 er en super båt å seile!

OBS! Maks fem deltagere for best mulig uttelling! Det er mulighet for overnatting ombord og det blir servert to måltider pr. dag. Frokost er det eneste dere trenger å tenke på selv!

Kun 4900 kroner pr deltager for to innholdsrike dager! Vi garanterer valuta for pengene!

Per Arne er en meget erfaren seiler med mye å lære bort!

Ta kontakt for mer informasjon! Ring Per Arne på tlf 90592323 eller Erik på 90717116. Eller send oss en forespørsel på mesenger eller mail. post@styrefart.no

Sjekk ut siden til Styrefart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: