fbpx

Damer! Ta seilbåten!

Kurset den 3.-5. mai har to ledige plasser! Nå har du sjansen til å starte sesongen med et supert kurs!

Nå kan vi tilby seilkurs! Kun for damer! Per Arne Skjeggestad i Styrefart seilskole samarbeider med Solbris båtskole! I den anledning har vi dratt i gang seilkurs for damer etter modell av de kursene vi kjører for damer i motorbåt! Her blir det to flotte dager ombord i en 42 fots seilbåt! To dager med instruksjon tilpasset ditt nivå enten du er nybegynner eller har seilet litt fra før!

Damer! Nå kan vi tilby seilkurs! Bare for jenter i alle aldre! La gubben hoppe i land mens du står ved roret! Fredag 3. til søndag 5. mai kaster vi loss! Kurset starter kl 17.00 på fredag og du er ferdig utpå kvelden på søndagen. Velkommen til kurs!

Per Arne i Styrefart har en flott seilbåt S/Y Eskalope på 42 fot!

Nå har du sjansen til å lære å seile helt etter ditt nivå! Kurset er for nybegynnere og de med litt erfaring. Kurset skal gi en grunnleggende kunnskap om seiling slik at du kan ta båten ut på egenhånd. Dere skal legge til og gå fra kai! Kurset gir dere også grunnlegende kunnskap innen navigering og om hvilke seil som skal brukes når i hvilken vind!

Vi garanterer to meget innholdsrike og lærerike dager ombord med en meget dyktig og erfaren instruktør som virkelig kan lære bort!

S7Y Eskalope er en Benetau First 42. En seilbåt som har vært rundt det meste av Europa!

OBS! Maks fem deltagere for best mulig uttelling! Det er mulighet for overnatting ombord og det blir servert to måltider pr. dag. Frokost er det eneste dere trenger å tenke på selv!

Kun 4900 kroner pr deltager for to innholdsrike dager! Vi garanterer valuta for pengene!

Per Arne er klar til å gi deg god opplæring!

Ta kontakt for mer informasjon! Ring Per Arne på tlf 90592323 eller Erik på 90717116. Eller send oss en forespørsel på mesenger eller mail. post@styrefart.no

Sjekk ut siden til Styrefart!