fbpx

Damer! Ta seilbåten!

Kurset den 6. og 7. april er utsolgt! Nytt kurs arrangeres den 27. og 28. april! OBS! Kun 3 ledige plasser!

Nå kan vi tilby seilkurs! Kun for damer! Per Arne Skjeggestad i Styrefart seilskole samarbeider med Solbris båtskole! I den anledning har vi dratt i gang seilkurs for damer etter modell av de kursene vi kjører for damer i motorbåt! Her blir det to flotte dager ombord i en 42 fots seilbåt! To dager med instruksjon tilpasset ditt nivå enten du er nybegynner eller har seilet litt fra før!

Damer! Nå kan vi tilby seilkurs! Bare for jenter i alle aldre! La gubben hoppe i land mens du står ved roret! Lørdag 6. og søndag 7. april kaster vi loss og lørdag 27. og søndag 28. april! Kurset starter kl 09.00 på lørdag og du er ferdig ca kl 21.00 på søndagen. Velkommen til kurs!

Per Arne i Styrefart har en flott seilbåt S/Y Eskalope på 42 fot!

Nå har du sjansen til å lære å seile helt etter ditt nivå! Kurset er for nybegynnere og de med litt erfaring. Kurset skal gi en grunnleggende kunnskap om seilignslik at du kan ta båten ut på egenhånd. Dere skal legge til og gå fra kai! Kurset

Det er to lange dager ombord. Vi begynner klokka 09.00 på lørdag og regner med å legge til kai ca kl 22.00. På søndag starter vi kl 10.00 og legger til kai i Fredrikstad ca kl 21.00. Vi garanterer to meget innholdsrike og lærerike dager ombord med en meget dyktig og erfaren instruktør! Dette blir et kurs for jenter etter modell fra Solbris sine kurs for damer!

S7Y Eskalope er en Benetau First 42. En seilbåt som har vært rundt det meste av Europa!

OBS! Maks fem deltagere for best mulig uttelling! Det er mulighet for overnatting ombord og det blir servert to måltider pr. dag. Frokost er det eneste dere trenger å tenke på selv!

Kun 4900 kroner pr deltager for to innholdsrike dager! Vi garanterer valuta for pengene!

Per Arne er klar til å gi deg god opplæring!

Ta kontakt for mer informasjon! Ring Per Arne på tlf 90592323 eller Erik på 90717116. Eller send oss en forespørsel på mesenger eller mail. post@styrefart.no

Sjekk ut siden til Styrefart!