fbpx

Reparer skader på glassfiber og gelcoat selv! Kurs 9. og 10. november på Vallø båtforening!

Dyp konsentrasjon når skaden skal utbedres!

Vi arrangerer kurs i hvordan du kan fikse skader i glassfiber og gelcoat selv!

Kurset går over to dager på 6-8 timer pr dag. 9.og 10. November i lokalene til Vallø båtforening starter vi kl 10.00 og holder på til vi er fornøyd begge dager!
Vi tar for oss teori med grunnleggende innføring i egenskapene til de forskjellige typene resiner som polyester, epoxy og vinylester. Teorien tar også for seg forberedelser som må gjøres før arbeidet gjennomføres.
Den praktiske delen tar for seg hvordan man går fram fra begynnelsen til slutt for å gjøre en reparasjon av skade i laminatet. Helt til du ikke kan finne igjen stedet som ble fikset!! Alle deltagerne skal gjenomføre reparasjonene i praksis på kurset!
Vi holder alt av materiell!
Vi har gleden av å få samarbeide med en som må kunne kalles noe av en guru innen faget! Knut-Erik Jensen er en kar som virkelig vet hva han driver med! Vi garanterer et lærerikt kurs!
Reparer alle småskader og større skader selv og spar tusenvis av kroner!!! Meld dere på kurs i dag! Her blir det fort fullt!
Kurset koster 2490,- pr deltager. Det er bindene påmelding og for å få delta må kursavgiften være innbetalt før kursets oppstart.
Gled dere til to innholdsrike dager!
Send en pm med påmelding! Husk e-postadresse, adresse og telefonnummer ved påmelding!