Båtførerprøven med praksis! Eller vil du bli en bedre navigatør?

Kunne du tenke deg å ta båtførerprøven og få oppleve det du lærer underveis i kurset? Vi setter opp kurs som leder til båtførerprøven! Med praksis! Det du lærer i klasserommet skal du få prøve ut i praksis! Med 50 fot store Solbris II! Trenger du ICC (internasjonalt båtførerbevis)? Da kan du få det som en del av pakka! Tar du båtførerprøven hos NMKS kan du få praksis ombord i vår Storebro! Vi setter opp kurs hvor navigasjon er fokus! Både papirkart og elektroniske hjelpemidler prøves ut i praksis. Det hele avsluttes med nattseilas hvor du får prøve deg både med radar og navigasjon etter lykter og fyr!

Å forstå sjøkartene er en nødvendighet til sjøs!

Det er ikke så mange krav som stilles for å føre båt i dag. Med båtførerprøven i boks kan du føre båt på opptil 15 meter eller 50 fot! Og da er det ubegrenset størrelse på motor og fart! Det er litt av et ansvar!

Vi mener at det å ha et minimum av navigasjonskunnskap er i alles interesse! Det tilbys mange kurs med alt i fra klasseromsundervisning til helt enkle og billige kurs på nett. Vi har ikke tro på at dette er nok til å gjøre deg til en trygg båtfører. Vi ønsker derfor å tilby båtførerprøven med praksis! Når du tar båtførerprøven hos oss vil du sammtidig få muligheten til å løse ut ICC (Internasjonalt båtførerbevis) som flere og flere krever hvis du har tenkt å leie båt i utlandet.

Her er noen av sjømmerkene du vil bli trygg på!
Å forstå sjøkartene er en nødvendighet til sjøs!