Damer! Ta båten! D5L og Charter i en flott Storebro Royal Cruiser på 50 fot!

Vår flotte Storebro har gjennomgått mange og gode oppgraderinger! De som har vært ombord og gjennomført kurs er strålende fornøyd etter å få prøvet seg ombord!!

Kurset «Damer! Ta båten!» er for de som ikke har noen erfaring og for de som har litt erfaring men kanskje ikke helt tar sjansen på å kaste loss på egen hånd.
Kurset varer i to dager for å gi dere optimalt utbytte! Dere står bak roret fra første minutt! Det blir aktiv bruk av navigasjonsutstyr og med radar og nattseilas blir dette virkelig en flott opplevelse! Dere får lunsj og et varmt måltid begge dager. Det blir gitt opplæring på et individuelt nivå! Tilpasset egne ferdigheter og ønsker!

D5L, D5 og fiskeskipper B3 arrangeres i regi av Norsk Maritimt Kurssenter. Praksis er ombord i vår Storebro Royal Cruiser 500 SS V10! Skolebåten er utstyrt med topp moderne navigasjonsutstyr som gjør det til en opplevelse å være ombord!

I tillegg til disse kursene arrangerer vi egne navigasjonskurs som gir en inngående opplæring i praktisk bruk av elektroniske navigasjonsmidler. Disse kursene går i dagslys og som nattseilas. Her blir det ikke tatt hensyn til om du har D5L (fritidsskipper) eller båtførerprøven. Her er det lagt opp til praktisk bruk av kart og elektronikk for å gi brukeren en trygghet i navigering under forskjellige forhold. Selv om vi mener at alle burde som et minimum ha båtførerprøven som er tatt med undervisning, vil vi gi et tilbud til de som bare vil lære mer ut i fra sitt eget ståsted.

Vi tilbyr også charterturer rundt i Hvalerskjærgården med servering og gode opplevelser! Vi setter opp pakker etter ønske for inntil 12 personer.

Vi har investert i ny båt som vil gi mulighet for overnatting ombord! Med en Storebro Royal Cruiser på 50 fot bør det være mulighet til å få utfordret seg på alle måter!

Chilly i Sandefjord gjestehavn september 2019.
Chilly i gjestehavna i Sandefjord september 2019

Dette er den nye skolebåten til Solbris båtskole.
Det er en Storebro Royal Cruiser 500 SS V10 fra 1992. Altså 50 fot og med 2 MAN LX2840 motorer V10 som yter 850 HK hver. Disse beista kan få båten opp i en toppfart på 34 knop. Imidlertid vil nok farten for det meste ligge på rundt 10 knop.

Solbris II som er navnet på vidunderet er også meget godt egnet som charterbåt. Det er plass til 12 personer ombord.

Ta kontakt for ytterligere informasjon!
Kontakt oss via Messenger eller send en e-post til post@solbris.net

Hjertelig velkommen på kurs med skikkelig godt humør og godt sosialt samvær!