Vi trapper ned kursvirksomheten!

Vår flotte Storebro har gjennomgått mange og gode oppgraderinger! De som har vært ombord og gjennomført kurs er strålende fornøyd etter å få prøvet seg ombord! Men det har sin pris!

Kurset «Damer! Ta båten!» har vært en ubetinget suksess. Men på grunn av tid og belastning med fulltidsjobb som turnusarbeider, blir det for mye med en god del kurs på fritiden. Etter pandemitid som også rammet undertegnede ganske hardt, er det rett og slett nødvendig å roe ned. Kurset «Damer! Ta båten!» må derfor vike plass i denne omgang sammen med D5L.

D5L, D5 og fiskeskipper B3 arrangeres i regi av Norsk Maritimt Kurssenter. Praksis får dere ombord i de båtene som NMKS ar tilgjengelig langs hele kysten i vårt langstrakte land!

Kurset jeg kommer til å fortsette med er «Praktisk navigasjon! Med bruk av navigasjonshjelpemidler og radar og nattseilas!»

Navigasjonskurset gir en inngående opplæring i praktisk bruk av elektroniske navigasjonsmidler. Disse kursene går i dagslys og som nattseilas. Her blir det ikke tatt hensyn til om du har D5L (fritidsskipper) eller båtførerprøven. Her er det lagt opp til praktisk bruk av kart og elektronikk for å gi brukeren en trygghet i navigering under forskjellige forhold. Selv om vi mener at alle burde som et minimum ha båtførerprøven som er tatt med undervisning, vil vi gi et tilbud til de som bare vil lære mer ut i fra sitt eget ståsted.

Chilly i Sandefjord gjestehavn september 2019.
Chilli Solbris i gjestehavna i Sandefjord september 2019

Båten vår har gjennomgått omfattende oppgraderinger gjennom snart fem år! Det begynner å bli en solid båt med mange tekniske oppgraderinger!

Ta kontakt for ytterligere informasjon!
Kontakt oss via Messenger eller send en e-post til post@solbris.net

Hjertelig velkommen på kurs med skikkelig godt humør og godt sosialt samvær!