fbpx

Hei, du som ferdes på sjøen!

Velkommen til Solbris båtskole sin hjemmeside. Vi gir kurs til de som vil bli en tryggere og sikrere båtfører på sjøen!

Vi er opptatt av sikkerhet hos oss! Vi vil at du skal ha glede av å være på sjøen og føle deg trygg på det du gjør når du ferdes utpå. Enten det er i en liten båt på godværsdager eller om du ferdes utpå i større båt i nesten all slags vær!

Bidra gjerne med en blogg og si din mening om våre kurs, både det som er bra og det som har et potensiale til forbedring. Vi vil bli best mulig i praktisk opplæring i håndtering av mellomstor og stor båt! Vi vil gi deg trygghet i navigasjon og bruk av navigasjonsmidler og vi vil vise deg gleden av å mestre nattseilas og bruk av radar. Vi har topp moderne utstyr ombord og vi benytter selvsagt også papirkart sammen med all elektronikken!

 Her ser du Solbris fortøyd på Andholmen på nordeneden av Kirkøy på Hvaler.

Velkommen til M/Y Solbris!

 

Har du lyst til å lære å føre en båt i Solbris sin størrelse?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: