Hva gjorde vi i 2021?

2021 var året da vi håpet på mange fine turer med Solbris II. Noen ble det jo, men det ble ikke så mange. Det kom oppdrag i veien av det hyggelige slaget og det kom oppdrag av det mindre hyggelige slaget. Her er i hvert fall noen bilder fra året som var.

Tidligere år:

Vinteren kom egentlig aldri i gang i 2019-2020!

En vakker høstkveld med varmt lys . Det er gule, røde og rosa skyer som reflekteres i sjøen. Bildet er tatt fra flybrigde på M/Y Solbris
En vakker høstkveld med magisk lys!

Høsten og vinteren byr på mange flotte opplevelser på sjøen med fred og ro! Langt mindre trafikk og godt med plasser i uthavner og gjestehavner. Solbris er solgt og funnet seg godt til rette hos nye eiere som garantert vil få stor glede av henne i mange år fremover.

Solbris har vært i mitt eie i 4 år og har gitt meg utrolig mye glede og fint lite bekymringer! Hun har gitt oss mange fantastiske turer og brakt oss steder vi ellers aldri ville ha vært i nærheten av å få se! Jeg har fått kunnskap jeg ellers ikke ville hatt. Båtlivet har vært fantastisk i denne båten! Og minner fylt med glede vil følge oss gjennom resten av livet på grunn av gode Solbris!

Speilblnk sjø en vakker kveld
Nydelig tur på sjøen med helt flatt hav!

Men nå fremover må det jobbes hardt for at Chilli Solbris skal gi oss de samme opplevelsene! Her må det oppgraderes en god del for hun kommer opp i samme divisjon som Solbris!

Chilly er jo en helt annen type båt. En Storebro som planer og med gassen i bånn gjør gode 35 knop. Det kommer ikke til å bli marsjfarten vår! Den skal fortatt være 7-8 knop! Så får vi se om vi får opp den samme sjarmen i Chilly som det vi fikk i Solbris!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.